Σκρα 57, Ορεστιάδα   diamantisdiam@gmail.com   +30 2552022762

GAS ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

Συνεργειο Υγραεριοκινησης

Ταχυθερμοσίφωνας: Ζεστό νερό στη στιγμή!

Ταχυθερμοσίφωνας: Ζεστό νερό στη στιγμή!

Ο ταχυθερμοσίφωνας είναι ένα είδος θερμοσίφωνα που θερμαίνει το νερό σε πραγματικό χρόνο. Ο ταχυθερμοσίφωνας λειτουργεί ή με ηλεκτρικό ρεύμα, ή με φυσικό αέριο/υγραέριο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε οικιακούς και σε επαγγελματικούς χώρους.

Ανάλογα με τον τρόπο θέρμανσης και διανομής του νερού έχουμε δύο τύπους:

α) Για τοπική παροχή ζεστού νερού: τοποθετείται ακριβώς δίπλα στην παροχή όπου θέλουμε ζεστό νερό

β) Για κεντρική παροχή ζεστού νερού: αφορά μεγαλύτερου μεγέθους ταχυθερμοσίφωνες, ζεσταίνουν το νερό κεντρικά σε ένα σημείο και το διοχετεύουν με σωλήνες σε όλο το σπίτι.

Πως Λειτουργεί;

Ζεσταίνει μόνο το νερό που περνάει εκείνη την στιγμή μέσα από αυτόν. Δεν υπάρχει δηλαδή δεξαμενή αποθήκευσης ζεστού νερού. Η θερμοκρασία του νερού ρυθμίζεται από θερμοστάτη, ώστε να μην ξεπεράσει μία ανώτατη τιμή.

Γιατί να επιλέξετε τη χρήση ταχυθερμοσίφωνα;

  • Κάνετε οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα από 60-87%, καθώς ζεσταίνεται μόνο το νερό που χρησιμοποιείται εκείνη την στιγμή.
  • Κάνετε οικονομία στο νερό από 60-80% .
  • Εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο, καθώς έχετε ζεστό νερό μέσα σε 5-7 δευτερόλεπτα, Χωρίς δηλαδή καμία αναμονή και χωρίς το ζεστό νερό να τελειώνει!
  • Εξοικονομείτε χώρο κατά 95%, καθώς δεν πιάνει σχεδόν καθόλου χώρο!
  • Το ζεστό νερό δεν τελειώνει ποτέ! Όση ώρα έχουμε ανοιχτή την βρύση, θα έχουμε ζεστό νερό. Τοποθετείται πολύ εύκολα χωρίς μερεμέτια!
  • Ξεχνάτε τι σημαίνει συντήρηση! Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τον κλασικό θερμοσίφωνα, γιατί επειδή δεν υπάρχει δεξαμενή, αργούν να συσσωρευτούν άλατα που προκαλούν φθορές.
  • Κάνετε πολύ γρήγορα απόσβεση της αγοράς του, λόγω της πολύ μεγάλης οικονομίας!

Πηγή: istikoglou & 4green.gr

You might be interested in …